6.4.2016

Unisieppari taulussa

Netissä törmäsin ohimennen unisiepparin kuvaan. Muutama tunti myöhemmin tajuntaan iski visio taulusta, johon olisi upotettu unisieppari. No, sitähän oli pakko alkaa tekemään heti samana iltana.

Tein sabloonalla ja kohopastalla pohjaan kuvioita ennen kuin aloitin pohjan maalaamisen. Netistä tulostin pari 'mystistä' unieläintä ja liimasin ne tauluun. Koetin saada ne mahdollisimman hyvin piiloon, siis niin, ettei leikekuvan reunoja erota, mutta se ei ole ihan helppo homma. Oikeaan reunaan maalasin puun ja sen oksalle istumaan pöllön. Puuta koristaa huopapallerot, joista harmaat on omasta kissasta harjauksessa irronnutta untuvaa, jotka olen huovuttanut pikku palloiksi.

Unisieppari tuottikin pään vaivaa, kun en ole koskaan semmoista aiemmin tehnyt. Renkulan väänsin rautalangasta, johon kieputin maalarinteipillä vähän paksuutta. Päälle kieputin vaaleasta nahasta leikattua soiroa. Keskustan verkkoon katsoin ohjeen youtubesta, mutta se ei oikein onnistunut... :-)Lopuksi liimasin pintaan vielä parit paperiperhoset, metallisia rataksia ja puukirjaimista tuon My dreamcatcher -tekstin.

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Tää siis vaan on niin kertakaikkisen upea <3

Kipsun kammari kirjoitti...

Kiitti muru <3