Sivut

10.5.2016

Pieniä juttuja Kipsun kammarissa

Kaikenlaista pientä on tullut tässä kevään aikana näperreltyä, joista en jokaisesta ole viitsinyt laittaa omaa blogikirjoitusta. Tässä nyt koosteena puuhasteluitani.

RANNEKORUJA
Ystävä tilasi parit rannarit. Toinen on nahkahihnaan kiinnitetty nimilaatta ja toinen blingbling-rannari.Rannareissa on nepparikiinnitys. Nimilaattakorujen ohjeen löydät täältä:

Tuo blingbling-rannekoru on oma viritys. Ohuemmasta nahasta leikkasin ranteen mittaisen kaistaleen. Halkaisin sen mattoveitsellä kahdesta kohtaa niin, että päät jäivät ehjiksi. Liimasin nahkaan soirot bling-bling-nauhasta ja kiinnitin päähän nepparin.

ETUPERIN-TAKAPERIN TOSSUKAT ÄIDILLE

Kyllä se talvi sieltä taas tulee, vaikka tuntuikin aika vitsikkäältä antaa yli 20 asteen helteessä äitienpäivälahjaksi tossukat.Nämä oli ensimmäiset laatuaan, jotka neuloin, ja sen kyllä huomaa :-)
Ensin tein liian ison, sitten liian pienen ja kolmannella kerralla arvelin tossun olevan suunnilleen sopivan kokoinen. Siis yrityksen ja erehdyksen kautta mennään :-)
Nämä oli siksi helpot tehdä, kun tässä neulotaan vain oikeata ja nurjaa. Oikean villasukan opetteleminen, kantapäineen kaikkineen, on vielä edessä.
 Ohje tossukkaan löytyy täältä: 


KORTTEJA
Onnittelukortteja olen myös väkertänyt muutaman. Ystävät tilaavat näitä kun haluavat antaa jotain spesiaalia ja hiukan henkilökohtaisempaa kuin tavallisen kaupan onnittelukortin.Näihin kuppikortteihin voi laittaa jotain pientä kivaa mukaan, vaikkapa leffaliput. Kaava on vähän liian pieni, koska itse sen netistä kopioin. Sittemmin tilasin oikean kaavan, mutta sillä en ole vielä näitä kokeillut tehdä.Ei kommentteja: