10.2.2017

Tammikuun tuunailuja

Ei pakkotahtia tammikuussa. Rankahkon askartelukuukauden jälkeen lököillään ja viritellään askartelutarvikkeita vasta kun into todenteolla iskee. Olen huomannut, että askarteluun ja käsitöiden tekemiseenkin voi väsyä. Silloin pitää osata hellittää hetkeksi ja kerätä intoa ja ideoita.

On täällä jotain pientä kuitenkin puuhasteltu :-)

Ystävän saama blanko puulaatikko tuunattiin vähän kivemman näköiseksi.

Pohjalla krakelointimaali ja liukuvan laatikon kannen koristelin decoupage-tekniikalla. Pintaan lisäsin mausteeksi vielä muutaman puolihelmen ja juuttilangasta tehtyä koristenauhaa.

Jouluna saatu suklaarasia sai taas uuden elämän kun koristelin sen mixed media -tyyppisesti.

Olisiko ompelulangoille hyvä säilytysrasia?
Ystävän syntymäpäiville tein onnittelukortin. Siitä piti tulla miehekäs, mutta mutta...

Ensin liimasin korttipohjaan puiset onnea-kirjaimet. Päälle leikkelin folioteipistä paloja, jotka sitten pistelin muistuttamaan pellinpaloja. Violetilla askartelumaalilla vetelin pinnan yli ja pyyhin pois ylimääräiset. Väriä olisi voinut jäädä mielestäni enemmänkin.Perinteisiä takkasytykeruusuja tein satsin viemisiksi ystävien juhliin.

Viime vuonna aloitettu matto valmistui tänä vuonna.
Sitä virkattiin ja purettiin, virkattiin ja purettiin... :-)
Vaikka kuvio on hyvin yksinkertainen, vaatii tekeminen kuitenkin tarkkuutta ja miten ärsyttävää onkaan, kun huomaa. että kaksi kerrosta sitten on sössitty ja eikun purkamaan....

Ikuisuusprojekti, mutta ihan kiva siitä lopulta tuli.

Ohje löytyy täältä

Tammikuussa alkoi uutena ikuisuusprojektina pyöreä torkkupeitto virkaten :-)
Lankana seiskaveikka ja neljää eri väriä ajattelin...

Tähän löysin inspiraation Virpi Marjaana Siiran Oma Koppa -kirjasta. Sillä naisella on kyllä luovuus huipussaan. Hänen bloginsa löytyy täältäJa eikun kohti ystävänpäivää ja pääsiäistä. Ideoita on jo kovasti :-)

Heipat <3

Ei kommentteja: