22.9.2016

Nyt on ihan pakko tehdä jotain....pötkylää pukkaa

Lopetin tupakanpolton 5.9. ja ensimmäinen viikko olikin semmoista myllerrystä, niin fyysisesti kuin henkisestikin, että oli ihan pakko keksiä toooosi paljon tekemistä, ettei mieli harhaillut nikotiinipötkylöissä...

Olohuoneen isolla pöydällä on palapeli ja sohvan nurkassa kolme eri käsityötä. Makuuhuoneen matonvirkkaus, sohvatyynyyn päällisvirkkaus sekä tämä kuvan pötkylä.

Pötkylään tuli idea Indiskan tunikasta, jossa on kivoja syksyn värejä, oranssia ja luumua. Kuosi muistuttaa 70-luvun retroa kukkakuosia. Mietin, että joku kaulaliina tunikan kanssa olisi kiva. Kävin lankavaraston läpi, eikä löytynyt muuta mekkoon sopivaa syksyn sävyä kuin tämä vihreä. Olkoon siis vihreä. Ja eikös nuo pötkylähuivit olleet 70-luvulla muotia?

Vitosen puikot heilumaan ja teeteen Sara lanka kehiin. Kuusitoista silmukkaa rivillä ja sileää neuletta yhteensä 2,35 metriä. Kaulaliina kiertyy itsestään pötkyläksi.


Välillä meinasi epätoivo iskeä, mutta kyllä se alle viikossa valmistui kun telkkaria katsellessa iltaisin neuloin. Kohta alkaa olla samanlainen meininki Hörölänmäellä kuin parilla ystävälläni, että ei osaa enää katsella telkkaria ilman, että joku kudin tai virkkuu on hyppysissä.


Ei kommentteja: